Aracınız için en iyisini istiyorsanız doğru yere geldiniz.
Azur Car Wash Detailing, İstanbul’un önde gelen profesyonel araba temizleme şirketidir ve 10 yılı aşkın bir süredir siz değerli müşterilerimizin araçlarının değerini korumalarına yardımcı olmaktadır.

%100 elde yıkaması ile Azur Car Wash Detailing, Beylikdüzü genelinde yüzlerce araca yaptığı uygulamar ile kaliteli ve kullanışlı bir deneyim sunmaktan gurur duymaktadır. Geçtiğimiz yıllarda binlerce otomobilin yeniden yeni gibi görünmesine yardımcı olduk.

AZUR CAR WASH DETAILING KİMDİR?

Azur Car Wash Detailing 2013 yılında İstanbul, Beylikdüzü’ndeki ilk tesisiyle hizmete girdi ve hikayesine arabası gece mavisi bir Mercedes ile başladı! Beylikdüzü bölgesinin en yüksek kalitede profesyonel Detailing hizmetini sunma kararlılığıyla 10 yılın üzerinde bir deneyime sahip olduk. Kalite ve müşteri hizmetlerine verilen aralıksız odaklanma, şimdi Azur Car Wash Detailing markasının Beylikdüzü Seremik Kaplama ve Beylikdüzü Detailing alanında sunulduğu üst düzey hizmet ile bizi bölgede bir numara yapıyor.

Azur Car Wash Detailing mükemmelliğe olan bağlılığı, araba yıkama endüstrisinin her alanında en iyi ekip arkadaşlarını çalışmaktadır. Üst düzey ekibimiz ile, araba yıkama, detailing, seramik kaplama, koltuk temizleme, motor temizleme, iç detay temizliği, jant temizliği, far temizliği gibi birçok alanda en üst düzey hizmet vermektedir. Daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için en iyi malzemeler kullanılıp en kısa sürede aracınızı ilk günkü gibi teslim ediyoruz.
Sizde zaman kaybetmeden randevunuzu oluşturun.